login   |    register
User Support
This forum deals with technical issues, email problems or other support related issues.
Adding pictures to your posts
Ramstein212
_VISITCOMMUNITY
United States
Joined: May 26, 2014
KitMaker: 10 posts
AeroScale: 0 posts
Posted: Sunday, May 25, 2014 - 01:46 PM UTC
That was just a test
caireparavel
_VISITCOMMUNITY
United States
Joined: August 19, 2012
KitMaker: 41 posts
AeroScale: 5 posts
Posted: Thursday, November 13, 2014 - 08:02 PM UTC
/home/gallery3/public_html/uploads/51838: Error creating directory (check permissions).

Please notify the System Administrator.

my picture size is small just doesn't work I keep getting the error message above.
CMOT
Staff MemberEditor-in-Chief
ARMORAMA
#406
_VISITCOMMUNITY
England - South West, United Kingdom
Joined: May 14, 2006
KitMaker: 10,554 posts
AeroScale: 264 posts
Posted: Thursday, November 13, 2014 - 09:02 PM UTC
After the server move due to a hard drive failure the gallery is not functioning at the moment, but it will be addressed ASAP.
2002hummer
#257
_VISITCOMMUNITY
Ontario, Canada
Joined: October 11, 2011
KitMaker: 705 posts
AeroScale: 406 posts
Posted: Friday, November 14, 2014 - 06:02 AM UTC
Hello,
I have tried to upload pictures to my gallery but can't. I have noticed that others have done it today (Nov 14, 2014) I keep getting the following message
Unable to move file [/tmp/phpTYq0pW] -> [/home/gallery3/public_html/uploads/47536/UN_Campaign_1.jpg]
Any ideas as to what is wrong?
b17-peter
#392
_VISITCOMMUNITY
Hessen, Germany
Joined: January 09, 2013
KitMaker: 508 posts
AeroScale: 454 posts
Posted: Saturday, November 15, 2014 - 02:45 AM UTC
Hi there, got the same problem still, too.
But I'm looking forward to you guys fixing it...
Cheers Peter
Removed by original poster on 05/21/15 - 13:51:14 (GMT).
A2k
#433
_VISITCOMMUNITY
Utrecht, Netherlands
Joined: October 24, 2003
KitMaker: 10 posts
AeroScale: 0 posts
Posted: Thursday, December 10, 2015 - 01:39 PM UTC
Hi, could we get an update on this user manual. It looks all different now and it doesn't give an clue why I get the message "Your image was uploaded successfully", but is not show afterwards. The picture is 2.04mb so it should be small enough.
Tried both Explorer and Chrome with the same (non) result.
Namabiiru
#399
_VISITCOMMUNITY
Rhode Island, United States
Joined: March 05, 2014
KitMaker: 2,717 posts
AeroScale: 296 posts
Posted: Thursday, December 10, 2015 - 06:19 PM UTC
Andre,
I have had a similar issue in the past and what I think I learned from it is that the file size actually must be less than 2mb or it will not work, even though the system tells you it did. I would suggest reducing the resolution of image size slightly and trying again.

CMOT
Staff MemberEditor-in-Chief
ARMORAMA
#406
_VISITCOMMUNITY
England - South West, United Kingdom
Joined: May 14, 2006
KitMaker: 10,554 posts
AeroScale: 264 posts
Posted: Thursday, December 10, 2015 - 08:27 PM UTC
For display on this gallery of a suitable quality image the file should be no bigger than 200kb any larger than that and you will use up the available space very quickly. an 800 x 600 pixel image will usually be less than 100kb.
Removed by original poster on 12/16/15 - 23:53:17 (GMT).
jzumbro
_VISITCOMMUNITY
California, United States
Joined: August 27, 2010
KitMaker: 100 posts
AeroScale: 0 posts
Posted: Wednesday, December 16, 2015 - 04:35 AM UTC
I found one website that resizes, but it won't preserve the aspect ratio. so that is worthless. the other sites don't even offer that as an option. never has uploading photos been so hard.
CMOT
Staff MemberEditor-in-Chief
ARMORAMA
#406
_VISITCOMMUNITY
England - South West, United Kingdom
Joined: May 14, 2006
KitMaker: 10,554 posts
AeroScale: 264 posts
Posted: Wednesday, December 16, 2015 - 04:47 AM UTC
Paint on most PC's will do it.
jzumbro
_VISITCOMMUNITY
California, United States
Joined: August 27, 2010
KitMaker: 100 posts
AeroScale: 0 posts
Posted: Wednesday, December 16, 2015 - 04:53 AM UTC
thank you
jzumbro
_VISITCOMMUNITY
California, United States
Joined: August 27, 2010
KitMaker: 100 posts
AeroScale: 0 posts
Posted: Wednesday, December 16, 2015 - 05:06 AM UTC
OK, so I uploaded to the gallery, then opened each photo and copied the provided url link and pasted that into my post. the photos are super tiny. what gives?? one thing after another.
http://www.armorama.com/modules.php?op=modload&name=SquawkBox&file=index&req=viewtopic&topic_id=242346&page=1#2044668
jzumbro
_VISITCOMMUNITY
California, United States
Joined: August 27, 2010
KitMaker: 100 posts
AeroScale: 0 posts
Posted: Wednesday, December 16, 2015 - 05:19 AM UTC
I tried once again after resizing them, as I said above, clicked on the IMG tab in my post, pasted the url to the gallery photo in the proper spot, and they are still teeeny tiny. ???
AussieReg
Staff MemberAssociate Editor
AUTOMODELER
#007
_VISITCOMMUNITY
Victoria, Australia
Joined: June 09, 2009
KitMaker: 6,164 posts
AeroScale: 3,483 posts
Posted: Wednesday, December 16, 2015 - 05:19 AM UTC
If you click on the little screen button just to the right of the "Linked Thumbnail" you will bring up another "HTML CODE" box. Copy and paste the content of that box


Very nice build BTW, looks great!

Cheers, D
Removed by original poster on 12/17/15 - 00:34:43 (GMT).
jzumbro
_VISITCOMMUNITY
California, United States
Joined: August 27, 2010
KitMaker: 100 posts
AeroScale: 0 posts
Posted: Wednesday, December 16, 2015 - 05:30 AM UTC
I see now. How misleading! you just copy the link in, not "insert here" as the text says. grr
Namabiiru
#399
_VISITCOMMUNITY
Rhode Island, United States
Joined: March 05, 2014
KitMaker: 2,717 posts
AeroScale: 296 posts
Posted: Saturday, January 23, 2016 - 04:52 PM UTC
Anything wrong with the Gallery? For the last 24hrs or so, all I can get is "Server Busy; Try again later"

BlackMass
_VISITCOMMUNITY
Australian Capital Territory, Australia
Joined: March 07, 2016
KitMaker: 8 posts
AeroScale: 0 posts
Posted: Saturday, March 12, 2016 - 01:38 AM UTC

I think this thread should have a link on the page

http://www.armorama.com/modules.php?op=modload&name=FAQ&file=index&myfaq=yes&id_cat=9&categories=How+do+I+add+images+to+the+forums%3F&parent_id=1

john41492
#442
_VISITCOMMUNITY
Malacca, Malaysia
Joined: July 20, 2015
KitMaker: 226 posts
AeroScale: 212 posts
Posted: Thursday, August 11, 2016 - 06:32 AM UTC
Hi all,

Thanks so much for the great information on uploading photos. Though here is one I'm having difficulty with. After you've uploaded your photos to the gallery, how does one move them into an album? Or do you?

Thanks in advance,

John
GidGar
_VISITCOMMUNITY
Alaska, United States
Joined: August 22, 2005
KitMaker: 47 posts
AeroScale: 19 posts
Posted: Friday, November 11, 2016 - 12:43 PM UTC
CMOT,
great thread. Have to admit, it has taken me a long time to get used to the html coding to post pics. Nonetheless, like working on a Lindberg kit, I figured it out.

I'm an avid google photos user. Did find this useful article on how to embed photos from my google drive to the forums:

https://confluence.biola.edu/display/itservices/How+to+Embed+Images+from+Google+Drive+in+a+Web+Page

Had to do just a little modification in the last part of the code, but it seems to be working for me.

<img src="http://drive.google.com/uc?export=view&id=1M-4JDItVL6yX4E_kolUlTRiVg_sx6qqfmA" />



the section "1M...qqfmA" is pasted from my google drive, per the instructions from the link.

still not as easy as some newer GUI's, but I find it easier to use than some of the album features and no more challenges with size limits.

For what it's worth.

rdt1953
_VISITCOMMUNITY
New Jersey, United States
Joined: February 06, 2015
KitMaker: 982 posts
AeroScale: 834 posts
Posted: Wednesday, December 07, 2016 - 05:58 PM UTC
This is a test

rdt1953
_VISITCOMMUNITY
New Jersey, United States
Joined: February 06, 2015
KitMaker: 982 posts
AeroScale: 834 posts
Posted: Wednesday, December 07, 2016 - 06:02 PM UTC
That failed- again -


rdt1953
_VISITCOMMUNITY
New Jersey, United States
Joined: February 06, 2015
KitMaker: 982 posts
AeroScale: 834 posts
Posted: Wednesday, December 07, 2016 - 06:06 PM UTC
Again