login   |    register
User Support
This forum deals with technical issues, email problems or other support related issues.
moving photo from my gallery to campaign gall
Diversity
_VISITCOMMUNITY
Alabama, United States
Joined: November 05, 2011
KitMaker: 4 posts
AeroScale: 0 posts
Posted: Sunday, November 06, 2011 - 07:40 AM UTC
How do i put my picture from window's photo gallery in order to complete a campiagn
CMOT
Staff MemberEditor-in-Chief
ARMORAMA
#406
_VISITCOMMUNITY
England - South West, United Kingdom
Joined: May 14, 2006
KitMaker: 10,771 posts
AeroScale: 275 posts
Posted: Saturday, July 02, 2011 - 06:31 AM UTC
If it is really causing you a headache you could E-mail the picture to Gary, who I am sure will be happy to help you out.
Easy_Co
_VISITCOMMUNITY
England - South East, United Kingdom
Joined: September 11, 2002
KitMaker: 1,933 posts
AeroScale: 89 posts
Posted: Saturday, July 02, 2011 - 06:31 AM UTC
got it,kept my own gallery closed this time just left the campaign gallery open.
Easy_Co
_VISITCOMMUNITY
England - South East, United Kingdom
Joined: September 11, 2002
KitMaker: 1,933 posts
AeroScale: 89 posts
Posted: Saturday, July 02, 2011 - 06:21 AM UTC
very confusing,because even when i had the campaign gallery "open" and I uploaded from my computor it went to my kimaker gallery there doesnt seem to be a way around it.i will try again then get my blood pressure checked.
CMOT
Staff MemberEditor-in-Chief
ARMORAMA
#406
_VISITCOMMUNITY
England - South West, United Kingdom
Joined: May 14, 2006
KitMaker: 10,771 posts
AeroScale: 275 posts
Posted: Saturday, July 02, 2011 - 03:54 AM UTC
It can't be done that way John as it has to be uploaded to that location.
barkingdigger
Staff MemberAssociate Editor
ARMORAMA
#013
_VISITCOMMUNITY
England - East Anglia, United Kingdom
Joined: June 20, 2008
KitMaker: 3,526 posts
AeroScale: 0 posts
Posted: Saturday, July 02, 2011 - 03:52 AM UTC
I've tried that too, but I think the only way at present to get a pic moved is to upload it again, into the campaign gallery.

I'm hoping an easy "transfer" option is part of Jim S' plans for his improved galleries that he's announced as coming soon.

Tom
Easy_Co
_VISITCOMMUNITY
England - South East, United Kingdom
Joined: September 11, 2002
KitMaker: 1,933 posts
AeroScale: 89 posts
Posted: Saturday, July 02, 2011 - 02:49 AM UTC
Hi all Ive been trying to put a photo from my kitmaker gallery to the campaign gallery Ive tried to copy and paste the bottom url under the photo but when i try to paste it in the campaign gallery i right click but theres no paste section only view image or view image as and a load of other stuff. im using fire fox4 if that helps.