login   |    register
User Support
This forum deals with technical issues, email problems or other support related issues.
Kitmaker gallery unaccessible (to me)
Pedro
_VISITCOMMUNITY
Wojewodztwo Pomorskie, Poland
Joined: May 26, 2003
KitMaker: 1,207 posts
AeroScale: 7 posts
Posted: Tuesday, January 27, 2015 - 02:30 AM UTC
Hi,
for the past couple of days or so I cant view any photos linked in forums that are hosted in the kitmaker gallery. Then when I click a gallery link in the main top menu I do get this: Forbidden
You don't have permission to access / on this server.
Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.

Why is this happening and how to fix it??

Regards,
Greg
staff_Jim
Staff MemberPublisher
KITMAKER NETWORK
#002
_VISITCOMMUNITY
New Hampshire, United States
Joined: December 15, 2001
KitMaker: 12,441 posts
AeroScale: 506 posts
Posted: Tuesday, January 27, 2015 - 03:02 AM UTC
Hi Greg,
Your IP had been added to the gallery's IP ban list. This could have been due to too many requests being made from one IP address from an app. Site downloading tools for example. Or it could have happened in error.

It should work now.

Jim
Pedro
_VISITCOMMUNITY
Wojewodztwo Pomorskie, Poland
Joined: May 26, 2003
KitMaker: 1,207 posts
AeroScale: 7 posts
Posted: Tuesday, January 27, 2015 - 03:10 AM UTC
Hi Jim,
It works now, thanks.
I don't use any site downloading apps, about the only app I had in browser was the exif viewer, which is gone now.

Thanks again,
Greg