login   |    register
User Support
This forum deals with technical issues, email problems or other support related issues.
Something wrong with my display settings?
Namabiiru
#399
_VISITCOMMUNITY
Rhode Island, United States
Joined: March 05, 2014
KitMaker: 2,717 posts
AeroScale: 296 posts
Posted: Sunday, March 24, 2019 - 07:38 AM UTC
I noticed today that except for the top banner the site is displaying at about 60% of the full width of the screen so everything below the top banner is much smaller than it should. It doesn't seem to matter which device I use; they all look the same.

Anyone else experiencing this? Is it normal and I just never noticed it before?

staff_Jim
Staff MemberPublisher
KITMAKER NETWORK
#002
_VISITCOMMUNITY
New Hampshire, United States
Joined: December 15, 2001
KitMaker: 12,439 posts
AeroScale: 506 posts
Posted: Sunday, March 24, 2019 - 04:05 PM UTC
Can you take a screenshot?

Not really sure what you mean.

Thanks,
Jim
Kornbeef
_VISITCOMMUNITY
England - South East, United Kingdom
Joined: November 06, 2005
KitMaker: 1,630 posts
AeroScale: 1,544 posts
Posted: Sunday, March 24, 2019 - 06:13 PM UTC
Same for me, it's like a space at the side of the main panel for adverts or something isnt showing, possibly?
RobinNilsson
Staff MemberTOS Moderator
KITMAKER NETWORK
_VISITCOMMUNITY
Stockholm, Sweden
Joined: November 29, 2006
KitMaker: 4,966 posts
AeroScale: 13 posts
Posted: Sunday, March 24, 2019 - 10:10 PM UTC
A related issue, possibly overlooked when fixing it for the forum pages:


The ads on the right side of the screen overlaps
page content. Not a big deal and it doesn't affect "operations" but I might as well mention it.

I haven't seen the other problems though ...

/ Robin
Namabiiru
#399
_VISITCOMMUNITY
Rhode Island, United States
Joined: March 05, 2014
KitMaker: 2,717 posts
AeroScale: 296 posts
Posted: Monday, March 25, 2019 - 08:38 AM UTC

Quoted Text

Can you take a screenshot?

Not really sure what you mean.

Thanks,
Jim



Jim: Here's what I'm seeing:


I know some of that space would otherwise be taken up by adverts, but I don't remember the content being that small before.

retiredyank
_VISITCOMMUNITY
Arkansas, United States
Joined: June 29, 2009
KitMaker: 11,610 posts
AeroScale: 79 posts
Posted: Monday, March 25, 2019 - 10:03 PM UTC
Looks like a page zoom issue. Have you checked your internet display settings?
Namabiiru
#399
_VISITCOMMUNITY
Rhode Island, United States
Joined: March 05, 2014
KitMaker: 2,717 posts
AeroScale: 296 posts
Posted: Monday, March 25, 2019 - 11:11 PM UTC
Matt,
first thing I checked, even though I new it couldn't be the issue since the banner at the top is still showing full screen. Hard to see in the screen capture, but it says 100% in the lower right.